info@bluvi.dk | +45 25949457
TW70 - Earbuds Pro - Trådløse Bluetooth V5.0 Høretelefoner med Touch funktion & opladerbox - Hvid

TW70 - Earbuds Pro - Trådløse Bluetooth V5.0 Høretelefoner med Touch funktion & opladerbox - Hvid

Produkt nummer: MA33TW70W

På lager
 
TW70 er som et rigtig Pro sæt af de alm kendte TWS EarBuds og de leverer absolut sublim lyd. Med intelligent støjreduktion vil støjen holdes ude og du kan til fulde nyde musikken og dine samtaler uden at blive forstyrret af udefrakommende lyde, og de bløde silikone ørepropper sidder perfekt og sørger for al musikken holdes inde i øret og det er en sand fryd at nyde musiken. Dette sæt er som en Pro udgave af alle de almindelige TWS sæt og de sidder bedre i øret og giver meget bedre lyd og normalt skal du betale langt mere for at få fat i et lignende sæt høretelefoner, og så gør det heller ikke noget at designet er topklasse. Den indbyggede mikrofon har en fantastisk lyd, så du kan besvare og foretage opkald, mens du er på farten, uden at skulle slippe hænderne fra rattet.


Masser af power, du får virkelig masser af spilletid og på blot en enkelt opladning får du op til 4 timers musiktid og med opladerboxen kan du oplade dine høretelefoner op til 3 gange ekstra, det giver imponerende masser af tid til at nyde musikken. Når du tager dine høretelefoner ud af boxen vil de automatisk parres og tilslutte til din enhed( efter du er tilsluttet første gang) og når du lægger dem tilbage vil de automatisk slukke.


Ergonomisk design af høj klasse sørger for du kan benytte dette sæt under alle aktiviteter uden at de falder ud af øret, dette opgraderede sæt indeholder desuden 3 forskellige størrelser af bløde silikone ørepropper, så er du sikker på de også kan tilpasses til dit øre. Med vandtæt og svedtæt design kan de med fordel bruges til dine sports aktiviteter og de vil sidde trygt og sikkert selv under løb og lignende.


Touch kontrol: Dette sæt er med den nyeste Touch funktion, dette er mere brugervenligt og giver dig fuldt kontrol over både musik og opkald. Med blot et enkelt touch på højre eller venstre høretelefo kan du afspille/pause musikken og holder du fingere lidt længere tid vil de slukke/tænde. Læs grundigt manualen og lær alle de forskellige touch funktioner og øv dig med de rette antal touch og hurtigt er du fortroligt med dette.


Automatisk parring: Når du har tilsluttet dine høretelefoner første gang vil de herefter automatisk parres og tilsluttes din enhed når de tages ud af opladerboxen. Når du lægger dem i opladerboxen igen vil de automatisk slukke.


Støjreduktion: Med CVC 8.0 får du effektiv intelligent støjreduktion som er et must når du er i det offentlige rum og vil kunne nyde musikken og føre samtaler uden at blive forstyrret af larmen omkring dig.


Specifikationer: 
Model: TW70
Bluetooth: V5.0
Bluetooth afstand: 10-15 m

Driver: 8mm
Materiale: ABS
Betjening: touch funktion
Batteri kapacitet høtetelefon: 35 mAh
Batteri kapacitet opladerbox: 380 mAh
Spilletid: 3-4 timer
Standby tid: 300 timer
Opladningstid:  ca. 1 hour
Indbygget mikrofon

Understøtter Siri

Støjreducering

Automatisk parring

LED lysindikator


Kompatibel med:
ALLE enheder med Bluetooth

Pakken indeholder:
1 x TW70 - Earbuds Pro - Trådløse Bluetooth V5.0 Høretelefoner - Hvid
1 x Opladerbox
1 x USB opladerkabel
3 x ørepropper i forskellig str
1 x BrugermanualLevering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring