info@bluvi.dk | +45 25949457

Smartwatches

Tag et kig på vores udvalg. I bunden af siden, kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores produkter til, hvordan du får hjælp hvis du har spørgsmål og meget mere! - God shoppelyst! :)

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

Smart Watch ur

Her kan du se vores udvalg af smartwatches. De er bygget til dig, som oftest er på farten, med et hav af funktioner. Klik ind på de forskellige og læs mere om den enkelte model.

Pebble Smartwatch?

Pebble er en af de helt store spillere når det kommer til smartwatches. Tag bl.a. vores Pebble Time, som er et af de mest omtalte smartwatches der er, eller Pebble Time Round, som er verdens tyndeste smartwatch.

Pebble kører med deres eget styresystem, istedet for Apple eller Androids, og har faktisk eksisteret længere end begge konkurrenter. Du kan dog stadig bruge alle de samme apps, og styresystemet fungerer generelt ekstremt godt.

Smarturene fra Pebble har smukke designs. Derudover er de også yderst funktionelle og brugervenlige. Lange levetider er også et af kendetegnene for Pebble urene, hvilket giver en større frihed og du behøver ikke bekymre dig om at lade dit smartwatch op i tide og utide.

Matcher Din Aktive Livstil

Smartwatches er perfekte til dig, der er aktiv og lever et liv på farten. Brug bl.a. er smartwatch istedet for din telefon, når du løber. Dermed behøver du ikke tænke på at slæbe telefonen med, og fordi at alle vores smartwatches har indbygget bluetooth, og adgang til alle de populære motions apps, kan du f.eks. bruge apps som Endomondo til at tracke din træning, og Spotify til at høre musik på dine trådløse høretelefoner imens.

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring