info@bluvi.dk | +45 25949457

Løbearmbånd

Tag et kig på vores udvalg. I bunden af siden, kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores produkter til, hvordan du får hjælp hvis du har spørgsmål og meget mere! - God shoppelyst! :)

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vores løbearmbånd er kompatibel med...

Vi har løbearmbånd til Iphone 5, 5s, 6, 6s, 6se samt Iphone 6 plus. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment. Derfor kan du forvente, at der i den kommende tid, vil være løbearmbånd til mange flere slags smartphones, at finde her på shoppen.

For at du nemt kan finde det armbånd, som der passer dig bedst, har vi filtreret alle løbearmbåndende efter, hvilken telefon som de passer med. Du kan derfor nemt filtrere din søgning efter hvilken telefon, som du har. På den måde slipper du for, at bruge tid på at kigge på alle de produkter, som alligevel ikke er kompatibel med din iphone eller smartphone. Du kan nemt benytte filtret i toppen af denne side.

Vandtæt og gode materialer

Vores løbearmbånd er som regel vandafvisende. Dette betyder at du nemt kan løbe en tur, uden at du skal bekymre dig om, at det begynder at regne. Dette kan være ret nødvendigt, når man bor i det til tider ret våde Danmark.

Materialerne på vores forskellige løbearmbånd er i høj kvalitet, som sikrer dig, at de ikke bare går i stykker, ved eksempelvis at gå op i syninger osv. som nogle kan døje med. Vi kan også tilbyde et lækker løbearmbånd i silikone, som er utrolig behagelig at have på. Fordelen ved løbearmbånet i silikone er, at det er designet med fri adgang til ens telefon. Dette gør det nemt at skifte sange, besvare opkald med mere, når du er ude på farten.

Man kan dog i mange tilfælde selv skifte sange, besvare opkald osv. når man løber med et par af vores lækre Trådløse Høretelefoner.

Løbearmbånd med refleks

Når du er ude at løbe, er det vigtigt at bilisterne kan se, hvor du løber henne. Det kan være rigtig svært, når det begynder at blive mørkt, hvilket det jo i Danmark gør ret tidligt, når vi rammer de lidt koldere måneder. Derfor har vi sørget for, at have et udvalg af løbearmbånd med refleks. På den måde, er du i sikkerhed på din løbetur!

Test af løbearmbånd

Alle vores armbånd til løb, er blevet kvalitetstestet, i alt slags vejr. På den måde ved vi, at når vi sender et armbånd til smartphone afsted til dig, så er det i ordentlig kvalitet! Derfor kan vi også med tryghed tilbyde 100% tilfredshedgaranti på hele vores sortiment. Er du ikke tilfreds med dit produkt, jamen så får du pengene retur. Så nemt er det!

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring