info@bluvi.dk | +45 25949457

Aktivitetsarmbånd

Tag et kig på vores udvalg. I bunden af siden, kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores produkter til, hvordan du får hjælp hvis du har spørgsmål og meget mere! - God shoppelyst! :)

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lækre aktivitetsarmbånd til dig, som er aktiv.

Du er nok den aktive type var? Her kan du finde vores udvalg af aktivitetsarmbånd. Men hvad skal du egentlig bruge armbåndende til? Tjoo der er masser af gode grunde, til at et aktivitetsarmbånd med på din løbetur. Fordi en ting er at gå udenfor og dyrke en masse motion. Men det kunne da også være meget rart at kunne måle, hvordan det går og hvilke fremskridt, som du opnår. Det er lige netop det, som aktivitetarmbåndende er sat i verden for. Derudover kan det også være en utrolig motivations faktor for dig, at du kan se at dit hårde arbejde giver udbytte.

Pulsmåler, GPS og søvn

Vores trackere kan levere lige den information, som du har brug for. Den mest populære funktion i vores aktivitetsarmbånd er pulsmåler. På den måde kan du se, hvor din puls ligge under hele løbe eller cykelturen. Derudover kan du bagefter se på din app, grafer for hvor din puls lagde, på hvilken del af turen.

GPS funktionen er også noget folk er meget glade for, fordi aktivitetsarmbåndet derfor er i stand til at vide, hvor i verden du befinder dig hele tiden. Efter en lang dag med motion, får du også brug for en masse god søvn, så du er klar til næste dag igen. Vores aktivitetsarmbånd kan måle effektiviteten af din søvn, og om du får den søvn, som din krop har brug for, for at kunne fungere på bedst mulig vis.

Billig aktivitetsarmbånd

Vi er altid på udkig efter billige aktivitetsarmbånd, som vi kan tilbyde dig, sådan at alle har råd til at få sig en. Men det er ikke altid så nemt at finde, fordi det samtidig skal være inden for en vis kvalitetsstandard. Derfor er vi eksempelvis utrolig glade, for at kunne tilbyde dig de anmelderroste og populære Nordic 1, Nordic 2, Nordic 3, og Nordic 4 aktivitetsarmbånd, som trods deres utrolig mange funktioner, flotte design samt høje kvalitet kan købes til langt under standardprisen, for den type varer.

Test af aktivitetsarmbånd

Før vi sætter armbåndende på shoppen, sikrer vi os altid, at de forskellige aktivtest armbånd er testet godt og grundigt. Vi vil jo selvfølgelig ikke sælge noget, som vi ikke mener er pengene værd. Af samme grund kan vi derfor med ro i sindet altid tilbyde vores 100% tilfredshedgaranti på alle vores produkter.

Rigtigt god løbetur, gåtur, cykeltur eller noget helt fjerde :)

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring