info@bluvi.dk | +45 25949457

Action Kameraer

Tag et kig på vores udvalg. I bunden af siden, kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores produkter til, hvordan du får hjælp hvis du har spørgsmål og meget mere! - God shoppelyst! :)

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lav noget vildt - Film det med dit actionkamera!

Hvis du laver noget vildt er det med at få det på kamera! Godt man har opfundet actionkameraer. Se bare hvordan Kitvision giver den fuld gas i Portugal, og hvilke utrolig flotte billeder, som er kommet ud af det. Du kan iøvrigt finde alt Kitvisons lækre udstyr her.

Test af vores Action Kameraer

Alle vores action cams er blevet testet og bedømt af mange forskellige mennesker. Fælles for dem alle er, at de har fået rigtig gode anmeldelser og reviews. Det er der faktisk en meget simpel grund til: Hvis mærkerne ikke havde fået gode anmeldelser, så var de aldrig landet på shoppen. Derfor kan du være sikker på, at alle action kameraerne er anmelderroste actionkameraer, og de er blevet testet godt og grundigt.

Hvad skal det koste?

Det er meget svært at svare på. Det kommer nemlig helt an på, i hvilken kvalitet du vil have dit kamera, og hvilken type af kamera du ønsker.

Vi har nemlig et bredt udvalg, hvilket betyder at du både kan finde 720p HD opløsning, 1080p HD opløsning, 360 graders panorama action kameraer, 4k HD action kamera og actionkameraer med fjernbetjening, så du nemt kan styre, samt følge videoens gang live. Det er ret smart ikke?

Leder du efter et billigt actionkamera, kan du derfor nemt finde det hos os, men søger du et mere luksuriøst høj kvalitet action kamera, kan vi også nemt tilbyde dette.

Derudover har vi også en masse lækkert tilbehør. Du kan se alt tilbehør til action kameraer her.

Film lige som du har lyst til

Vi tilbyder et hav af forskellige muligheder, så du kan lave det fedeste filmshots, når du eksempelvis er ude at surfe,stå på ski, køre mountainbike eller noget helt fjerde. Med til vores actionkameraer følger der derfor, stort set altid mountering til hjelme, vandtætte beholdere og cases og meget mere. (du kan dobbelttjekke dette under detaljer under de forskellige produkter)

Du kan også nemt tilkøbe stativer, greb, kamera tasker, cykloper og meget mere under tilbehør til action kamera.

Gem dine optagelser på et SD kort

Vores actionkameraer har brug for et SD kort for at kunne fungere ordentligt. Derfor tilbyder vi selvfølgelige billige SD kort til dig.

Du kan købe følgende SD kort: Sandisk 16 GB Micro SDHC Kort, ultra 48 MB/s, klasse 10 eller Sandisk 32 GB Micro SDHC Kort, ultra 48 MB/s, klasse 10 eller Sandisk 64 GB Micro SDHC Kort, ultra 48 MB/s, klasse 10.

God fornøjelse med dit action kamera og dine forhåbentlig mange oplevelser, som skal optages.

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring