info@bluvi.dk | +45 25949457

Om Bluvi

Bluvi.dk blev født d. 1 februar 2016, ud fra en holdning der lyder: Trådløs er altid bedre!
Vi lever i en travl tid, hvor vi altid er på farten. Derfor kan du ligeså godt gøre hverdagen så let for dig selv som muligt. Bluvi.dk tilbyder et bredt udvalg af smarte produkter, som gør din hverdag smartere.
Vi arbejder konstant på, at udvide vores sortiment, og forsøger hele tiden at holde trit med de nyeste trends, som er på vej op i verden. 
Produkterne på siden er alle testet,  inden vi gør dem synlige på shoppen. I nogle tilfælde bliver produkterne aldrig synlige, fordi vi ikke mener kvaliteten står overens med prisen. Dette er grunden til, at vi med ro i sindet, kan tilbyde 100% tilfredshedgaranti på alle vores produkter.  

Vi sætter kundeservice øverst på to do listen, og vi vil generelt gerne i kontakt med dig som besøger siden. Derfor er vi yderst aktive både på Facebook og Instagram. Vi lytter også utrolig gerne på forslag fra dig. Det kunne være i form af nye produkter du gerne så på shoppen, konstruktiv kritik eller nye tiltag, som du mener, at vi med fordel kan implementere.

Vi er Webshop mærket. Dette betyder, at vi overholder de retningslinjer, som gør sig gældende, at vi viser god skik ved handel og markedsføring på nettet, og at vi er en webshop, at du som kunde kan stole på. 

Vi støtter miljøet. Derfor støtter vi Miljoevenlig-pakning.dk. Dette betyder at, vi sørger for at pakke jeres ordre ind, så vi skåner miljøet mest muligt.

Webshop mærketMiljøvenlig emballage

Har du spørgsmål eller forslag så tøv ikke med at kontakte os.
@Bluvi.dk
 
Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring