info@bluvi.dk | +45 25949457

Powerbanks

Tag et kig på vores udvalg. I bunden af siden, kan du læse mere om, hvad du kan bruge vores produkter til, hvordan du får hjælp hvis du har spørgsmål og meget mere! - God shoppelyst! :)

Sorter stigende

13 vare(r)

Sorter stigende

13 vare(r)

Stort udvalg af Powerbanks

Hvad enten du er til en 12000 mAh powerbank eller kun en 1350 mAh powerbank, så har vi det. Vi ved hvor vigtigt det er, at have strøm på sine enheder, men også hvor svært det er, når man er på farten. Derfor har vi valgt at have et bredt udvalg af forskellige powerbanks med mange forskellige mAh.

Vi har også powerbanks i mange forskellige størrelser, farver og former. Her kan du både finde firkantede, aflange og runde powerbanks.

Udnyt solen med en powerbank solcelle

Tjaae når man nu alligevel er ude i det fri, kan man jo ligeså godt udnytte solen! En powerbank holder jo heller ikke for evigt strøm desværre. Men man kan da komme tæt på. Se bare denne lækre powerbank med solcelle her. Lad din telefon eller iphone op med din powerbank og lad din powerbank op ved hjælp af solen. Smart ikk?

Virker vores powerbanks til Iphone?

Det korte svar - JA! Her kan du nemt finde en powerbank til iphone 5, iphone 6 og iphone 7. Vores forskellige powerbanks er kompatible med stort set alle telefoner. For at være sikker på at din powerbank er kompatibel med din telefon, skal du blot se under "detaljer" inde på produktsiden. Står det ikke der, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 28140634, mail: kontakt@bluvi.dk eller fang os på chatten.

Test af powerbank

Vi sørger altid for kun at sælge de powerbanks vi kan stå inde for. Derfor ved vi at alle de powerbanks du kan finde på vores hjemmeside, er blevet kvalitetstestet. Det betyder at de mAh, som vi siger der er i vores produkter stemmer overens med hvad de rent faktisk kan yde. Eksempelvis er 2 powerbanks med 4400 mAh ikke altid lige gode til at yde, selvom de jo egentlig burde yde nøjagtig det samme. Det skyldes kvaliteten på powerbanken. Derfor er det vigtig at køre en powerbank test inden man sender den på markedet.

2 fluer med 1 smæk - Powerbank med nøglering

Vi kan som noget rigtig smart tilbyde en nøglering powerbank. Dette betyder at den både kan fungere som nøglering og powerbank samtidig. Den kommer endda også med en indbygget usb stik. Find den lækre powerbank med nøglering og indbygget usb stik her.

Powerbank med højttaler

Når du er på farten er det da meget rart både at have strøm og musik samtidig ikke? Derfor kan vi selvfølgelig også tilbyde en lækker powerbank med højttaler her.

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage.

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os.
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med.

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring