kontakt@bluvi.dk | +45 25949457

Juni 21, 2016

Forestil dig en varm sommerdag..

Du sidder på terassen og nyder vejret. Du sidder samtidig med din computer, og kigger lidt rundt på nettet. Du ser en annonce med en bluetooth højttaler du synes er cool. Du beslutter dig for at købe denne bluetooth højttaler, og ligger den derfor i kurven og går til kassen.

 Du klikker på købsknappen og idét du gør det popper der et træ op af jorden i din have!

Der er tale om den nye bæredygtige bluetooth højttaler fra det amerikanske start-up selskab Reveal, som lige er landet på det danske marked. Selvom det ovenstående ikke er helt det der foregår, er det ikke helt ved siden af.. Hver gang der bliver købt en Reveal Bluetooth højttaler, bliver der nemlig plantet et træ i et af de udsatte områder i verden. Det er da et meget fedt koncept, er det ikke?Reveal højttaler med solceller og powerbank

Samarbejder med non-profit organisation

 Reveal er et MEGA fedt brand!

De planter simpelthen et træ via deres samarbejdspartner American Forests, HVER gang de sælger et produkt fra deres ”Nature Tech” kollektion, som solcellehøjttaleren er en del af. American Forrests har siden 1990 plantet over 50 millioner træer i udsatte områder, hvilket resulterer i renere luft og drikkevand, opretholdelse af vilde dyr og fisks levestandarder samt fjernelse af millioner af tons kuldioxid fra atmosfæren. Højttaleren er desuden bæredygtig fra top til tå! Den er lavet af bambus og kan holde strøm i uendelighed via dens solcellepanel bagpå. Det gør bestemt ikke noget, når den også har en indbygget powerbank, der kan oplade din telefon også (De satans telefoner holder jo ikke altid lige godt strøm).

Køb en højttaler og giv oxygen til to mennesker

Hvis du undrer dig over en et enkelt træ gør den store forskel, så er svaret JA. Et træ producerer i gennemsnit 118 kg. oxygen, hvert år, hvilket er nok til at holde to fuldvoksne mennesker kørende i hele træets levetid – Det kan blive til rigtig mange mennesker!

Prisen på højttaleren ligger på 949,-

Køb den trådløse Reveal Bambus Solar bluetooth højttaler her

  Reveal solcellehøjttaler med powerbank 2Smid en kommentar!

Levering og returnering

Hurtig Levering & Fordelagtig Returneringspolitik

Leveringstid & Priser

Vi tilbyder en fast leveringstid på 1-3 dage. 

Priserne er:

Ordrer på 399,- eller derover:
GRATIS

Ordrer under 399,- :
Til Pakkeshop: 29,-
Til Privatadresse: 59,-

Hver morgen, alle hverdage pakker vi ordrer og afleverer 
pakkerne til Post Danmark eller GLS, som sørger for at din pakke
når sikkert og hurtigt frem.

Returnering 

Vi tilbyder 14 dages fuld returret, så du altid du kan føle dig
sikker, når du handler hos os. 
Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du blot sende den vare/varer tilbage til os. Hvis alt er som det skal være, returnerer vi pengene til det kort, som der blev brugt til at betale med. 

 

Hvilke oplysninger skal jeg angive?
Vi skal bruge følgende oplysninger når du returnerer en
vare:
- Ordrenummer
- Dit navn/telefonnummer
- Din adresse
- Evt. en lille note, så vi ved at det er en returnering.

 

Krav for at returnere et produkt
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har åbnet emballagen og
afprøvet produktet?
Hvis du ønsker at returnere dit produkt, efter du har afprøvet det,
kan du istedet benytte dig af vores tilfredshedsgaranti. 
Dette kræver dog, at emballagen er ubeskadiget.
Sørg derfor for, at vær forsigtig, når du åbner din vare.

 

Hvor skal jeg sende produktet hen?
Bluvi.dk
Løkkensvej 126
9800 Hjørring