Vi elsker musik - og musik kan høres overalt!

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at vi elsker musik her hos Bluvi. Musik gør dig glad i låget. Dette er videnskabeligt bevist. Til gengæld er det meget forskelligt, hvilket musik der gør hvem glade.

Dette skyldes selvfølgelig, at vi har hver vores musiksmag og det er jo kun skønt! Der er også forskellige preferencer for, hvorhenne vi bedst kan lide at høre musik. Det kunne eksempelvis være i badet - hertil er en vandtæt højttaler til badet selvføgelig oplagt. Det kunne også være i parken eller ved vandet, men oftest er det nok at vi hører musikken i hjemmet.

Så hvorfor ikke indbygge højttaleren i dine møbler?

Mange af os hører musik, når vi sidder og arbejder eller når vi sidder og laver lektier - og der findes faktisk skriveborde med indbyggede højttaleren. Hos BOBO har man eksempelvis dette super cool skrivebord med indbygget højttaler, hvor man i hvert fald ikke går ned på musikken, når du sidder og arbejder:

Skrivebord med højttaler

Den perfekte lounge

Du kan også indrette dit helt eget loungeområde, hvor du kan hænge ud og høre noget musik.

Til dette skal du selvfølgelig bruge nogle loungemøbler! Hertil anbefaler vi eksempelvis chaiselounges eller vippestole.

Igen kan du faktisk få en vippestol med indbygget højttaler. Er det ikke fedt?? Se bare her:

Sounds vippestol med indbygget højttaler

Find vippestolene her

Så tror jeg nok, at der er lagt op til en lækker eftermiddag, med godt musik og en ordentlig omgang afslapning. Vi er i hvert fald fans af konceptet :)

Du kan i øvrigt finde et kæmpe udvalg af flotte møbler hos BOBO.

Vi anbefaler også HiFi møbler

HiFi møbler har nemlig taget det skridtet videre, og og specialiseret sig i at designe møbler med indbyggede højttalere. Ikke mindst er det super cool - det er faktisk også rigtig flotte møbler. Du kan besøge deres hjemmeside HER.

Det kalder vi altså god lir.

Kender du selv til nogle super fede møbler, eller andre genstande, hvor det måske ikke lige er såå normalt at have højttalere installeret, så skriv det endelig i en kommentar herunder.

Vi elsker at finde nye fede ting og sager, og hvem ved - måske kommer det på vores hjemmeside så!