Forestil dig en varm sommerdag..

Du sidder på terassen og nyder vejret. Du sidder samtidig med din computer, og kigger lidt rundt på nettet. Du ser en annonce med en bluetooth højttaler du synes er cool. Du beslutter dig for at købe denne bluetooth højttaler, og ligger den derfor i kurven og går til kassen.

Du klikker på købsknappen og idét du gør det popper der et træ op af jorden i din have!

Der er tale om den nye bæredygtige bluetooth højttaler fra det amerikanske start-up selskab Reveal, som lige er landet på det danske marked. Selvom det ovenstående ikke er helt det der foregår, er det ikke helt ved siden af.. Hver gang der bliver købt en Reveal Bluetooth højttaler, bliver der nemlig plantet et træ i et af de udsatte områder i verden. Det er da et meget fedt koncept, er det ikke?Reveal højttaler med solceller og powerbank

Samarbejder med non-profit organisation

Reveal er et MEGA fedt brand!

De planter simpelthen et træ via deres samarbejdspartner American Forests, HVER gang de sælger et produkt fra deres ”Nature Tech” kollektion, som solcellehøjttaleren er en del af. American Forrests har siden 1990 plantet over 50 millioner træer i udsatte områder, hvilket resulterer i renere luft og drikkevand, opretholdelse af vilde dyr og fisks levestandarder samt fjernelse af millioner af tons kuldioxid fra atmosfæren. Højttaleren er desuden bæredygtig fra top til tå! Den er lavet af bambus og kan holde strøm i uendelighed via dens solcellepanel bagpå. Det gør bestemt ikke noget, når den også har en indbygget powerbank, der kan oplade din telefon også (De satans telefoner holder jo ikke altid lige godt strøm).

Køb en højttaler og giv oxygen til to mennesker

Hvis du undrer dig over en et enkelt træ gør den store forskel, så er svaret JA. Et træ producerer i gennemsnit 118 kg. oxygen, hvert år, hvilket er nok til at holde to fuldvoksne mennesker kørende i hele træets levetid – Det kan blive til rigtig mange mennesker!

Prisen på højttaleren ligger på 949,-

Køb den trådløse Reveal Bambus Solar bluetooth højttaler her

Reveal solcellehøjttaler med powerbank 2