Læs anmeldelsen af den vandtætte bluetooth højttaler med display til badet herunder

Så skal der anmeldes! Men vi ved godt, at vi ikke selv er særlig troværdige i forhold til at anmelde vores egne produkter. Derfor har vi fået Lykkes blog til at tage et kig på højttaleren!

Men hvad er det nu liiige for et produkt vi snakker om?? Tjoo det er da denne frække sag:

Vandtæt Bluetooth Højttaler med display og touchpanel

Du kan også se en video af produktet herunder:

Vi kender det allesammen - vi synger skidegodt i badet! Faktisk er det meget sjældent, at vi rammer en falsk tone når vi står derinde! Så hvorfor ikke backe den gode sang op af noget musik?

Med denne lækre højttaler til badet, kan vi synge med på alle vores yndlingssange i badet, uden at være bange for, at højttaleren går i stykker. Den er nemlig vandtæt helt op til IPX4 niveau. Læs hvad IPX4 niveau er her.

Meen duer højttaleren til badet nu også til noget?

JA - Det synes vi helt klart - vi er faktisk ret imponerede af den, og benytter den selv i vores eget bad. Derfor er vi ikke så overraskede over dens 5 stjerner under "anmeldelser".

Men du behøver selvfølgelig ikke tage vores ord for det!

I stedet kan du læse en anmeldelse af produktet inde på "lykkes blog"

Læs anmeldelsen her

Lidt fakta om højttaleren til badet

Den lækre bluetooth højttaler er lavet i genanvendelige materialer. Vi må jo tænke lidt på det miljø ikke? Den kommer med en indbygget mikrofon, så du kan snakke alt det du vil med dine venner, over denne lille lækre sag. På den touchdisplay kan du se, hvilken temperatur er det i rum, som du befinder dig i. Den kommer nemlig med en indbygget temperaturmåler. Ikke nok med det, kan den også måle luftfugtigheden i det rum, som du befinder dig i, med dens indbyggede luftfugtighedsmåler.

Du kan nemt montere denne højttaler til badet på dit badeværelse, eller måske i dit køkken, så du har lidt musik når du brillerer med madlavningen. Højttaleren er nemlig designet med en kraftig sugekop. Nem ikke?

Nå men jeg gider ikke kede dig med mere fakta om denne højttaler. Kort sagt er den bare awesome! - Og du kan ALTID prøve den uden risiko. Ved hjælp af vores 100% tilfredshedgaranti kan du prøve produktet, og hvis du ikke er tilfreds får du pengene tilbage!

Få din egen højttaler til badet!

Har du også lyst til at høre musik i badet, så kan du jo enten vælge at købe vores

Vandtæt Bluetooth Højttaler med display og touchpanel

eller tage et kig på vores udvalg af

Højttalere til badet

Tak fordi du læste med og smid gerne en kommentar i kommentarfeltet :)