Vi har haft vores lækre Mpow Seals høretelefoner til test. Læs her hvordan denne lyder.

Testen er lavet af den meget respekterede træningsvejleder Tina. Find hende her: http://iformmedtina.dk/.

Personligt er vi meget imponerede af disse høretelefoner, så derfor var vi spændte på at høre, hvad Tina synes om dem. Anmeldelsen er lavet på Instagram - derfor alle de fine smileys :). Find det oprindelige indlæg her eller læs det lige herunder:

HADER du også ledninger på dine høretelefoner? - Jeg kan slet ikke arbejde med ledninger, og slet ikke når jeg træner! Jeg har ledningforbi?. Jeg har i flere år haft mine højt elskede hørebøffer Beats by Dre wireless, som jeg knuselsker! Bedste investering?

Jeg har dog længe ønsket almindelige høretelefoner, men som stadig skulle være trådløse! Jeg har bare så forbandet små øre, at jeg har så dårlige erfaringer med, at de konstant falder ud når jeg træner, løber eller bare går en tur?? og derudover synes jeg ofte lyden er piv ringe! MEN.. Nu har jeg testet disse røvgode "Seals Sport Airflow Trådløse Høretelefoner" fra @bluvi.dk den sidste uges tid?

Da jeg fik tilbudt at teste dem, og derefter beholde dem, havde jeg mine tvivl omkring kvaliteten, da jeg ikke kendte mærket overhovedet! Jeg har høje krav til mine høretelefoner! Jeg er lidt en musik og lyd nørd! Og jeg bruger dem hver evig eneste dag?? Bassen skal være der! De skal kunne spille højt! ?De skal forblive på eller i ørene - Jeg gider ikke de falder ud! De skal isolere lyden udefra og så SKAL de være trådløse! Disse vandtætte høretelefoner lever op til alle mine krav! Og prisen er kun 519 kr.! VALUE FOR MONEY!

De egner sig både til dem som løber, cykler, træner, eller hopper på livet løs??? Dens aerodynamiske design er i overensstemmelse med den ydre del af øret, hvilket beskytter lyden og mikrofonen imod vinden, og sikrer at høretelefonen aldrig falder ud!!!????En krystalklar lyd og stærk bas!
Foruden dette er genkald, lydskift, smarte stemmeadvarsler, multipunkt-forbindelse og stemmeopkald (IOS-enheder) også inkluderet i Mpow Seals??
Jeg bruger stadig mine gamle hørebøffer, men de her kommer jeg især til at bruge når vejret bliver bedre, og jeg får det ekstra varmt! Hørebøffer kan gøre det ekstra varmt for mig som sveder ekstrem meget!??


Jeg må sgu sige, at jeg er imponeret over kvaliteten, og ENÐELIG høretelefoner der bliver i ørene! Tjek@bluvi.dk ud!! Dansk website med trådløse produkter til skarpe priser! Ja, jeg mener det! så hader du også ledninger, så er de her lige noget for dig?? God weekend!

Tak for den gode anmeldelse af produktet, som kan findes lige her:

https://bluvi.dk/collections/tradlose-horetelefoner/products/tradlose-horetelefoner-sport-m-mikrofon-seals-sort